teddmegte.hu

Célunk, hogy létrehozhassunk egy közösségi oldalt, amelynek segítségével egymásra találnak azok, akiknek hasonló az érdeklődésük, van egy ötletük és szívesen tennének is ezért. Csatlakozz, és TeddMegTe... az első lépést!

Támogass minket!


Részletes információk


Utolsó kommentek

Látogatók száma

Szerzők

Segítség a vörösiszap károsultjainak

2010.10.06. 00:37 Leveskocka

"Sziasztok, fiúk!

Ádám vagyok, 32 éves érdi lakos, és mikor a minap olvastam a timföldgyár katasztrófája során a falvakra ömlő veszélyes iszapról, rögtön arra gondoltam, segíteni kéne nekik!

Úgy érzem, egyedül nem sokat érnék, de ha össze tudnánk jönni 4-en, 5-en érdiek, kimehetnénk kocsival hozzájuk és a katasztrófa-elhárításnak segíthetnénk, biztosan örülnének neki! Minél hamarabb kellene, én a hétvégén meg tudnám oldani!

Egy ismerősöm belájkolta ezt az oldalt a féjszbukon, így szereztem tudomást erről az egészről múlt héten. Most eszembe jutott, talán írhatnék nektek, azt hiszem, most jól jönne egy ilyen honlap. Hátha azon könnyebb lenne. Most létezik ez a honlap valamilyen formában? Ha igen, hol?

Ádám"

via e-mail

Kedves Ádám! Nagyon örülök, hogy ránk gondoltál! Sajnos egyelőre nem működik a honlap, de mindenképp megpróbálunk segíteni! Meghirdetünk téged a facebook-on, hátha...!

Ha nektek is van ötletetek, írjátok meg nekünk a teddmegte.hu@gmail.com címen és támogassatok minket itt!

Szólj hozzá!

Címkék: katasztrófa segítség érd ajka vörösiszap devecser kolontár

A bejegyzés trackback címe:

https://teddmegte.blog.hu/api/trackback/id/tr972348880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása