teddmegte.hu

Célunk, hogy létrehozhassunk egy közösségi oldalt, amelynek segítségével egymásra találnak azok, akiknek hasonló az érdeklődésük, van egy ötletük és szívesen tennének is ezért. Csatlakozz, és TeddMegTe... az első lépést!

Támogass minket!


Részletes információk


Utolsó kommentek

Látogatók száma

Szerzők

Iskolai kertépítő-felújító-rendező nap Gödöllőn!

2010.10.01. 13:36 Leveskocka

"Nekünk lenne egy waldorf iskolai kertépítő-felújító-rendező napunk október 9-én, szeretném hirdetni az öregdiákjaink és jelenlegi szülőtársaink, támogatóink között. Gödöllői program. Most a blogban, a Facebook-oldalon, vagy a wix-es címen hirdessem? Vagy akár mindenhol? Esetleg egy külön csoportot is létrehozhatnék itt..., kérnék segítséget!"

Fülöp Hajnalka (kattints a névre a kapcsolatfelvételhez! Facebook-os profil)

(via CreativeSelector - TeddMegTe.hu - ötlet és összefogás)

Kedves Hajnalka! Megpróbálunk segíteni ebben, az üzenetedet feltettük ide, egyben meghirdettük a facebook-on is. Sajnos az oldal-ötletünk egyelőre csak ötlet szintjén működik, de mindent megteszünk, hogy segíthessünk!

Ha nektek is van ötletetek, írjátok meg nekünk a teddmegte.hu@gmail.com címen és támogassatok minket itt!

Szólj hozzá!

Címkék: waldorf iskola felújítás rendezés gödöllő kertépítés

A bejegyzés trackback címe:

https://teddmegte.blog.hu/api/trackback/id/tr212337056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása