teddmegte.hu

Célunk, hogy létrehozhassunk egy közösségi oldalt, amelynek segítségével egymásra találnak azok, akiknek hasonló az érdeklődésük, van egy ötletük és szívesen tennének is ezért. Csatlakozz, és TeddMegTe... az első lépést!

Támogass minket!


Részletes információk


Utolsó kommentek

Látogatók száma

Szerzők

Sajtóhír: "100 and counting"

2010.09.30. 17:12 Leveskocka

"2010.09.30 | 12:09

Egy újabb ötlet, a „TeddMegTe.hu ötlet és összefogás” közösségi oldal kezdeményezése is átlépte a 100 fős támogatói bázist! Különösen örülünk, hogy a szerzők pár napja saját blogot hoztak létre, amelyre folyamatosan érkeznek a felhasználói kezdeményezések, javaslatok. A nyereményetek egyelőre a Clint wifi-rádió, de reméljük, hogy a döntőben is ott lesztek majd!

CS"

(via http://creativeselector.posterous.com/100-and-counting)

A bejegyzés a Creativeselector hivatalos blogján jelent meg, e posztban szeretnénk a szerkesztőknek üzenni, hogy nagyon megtisztelve érezzük magunkat és ugyanennyire örülünk a biztató soroknak! Köszönjük szépen! :)

Nektek pedig, kedves támogatóink, eláruljuk, nélkületek ez nem sikerült volna. Ez a ti oldalatok, nektek készül, ti szavaztatok rá! Köszönjük még egyszer! :)

Szólj hozzá!

Címkék: blog sajtó támogatás száz creativeselector

A bejegyzés trackback címe:

https://teddmegte.blog.hu/api/trackback/id/tr942335101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása