teddmegte.hu

Célunk, hogy létrehozhassunk egy közösségi oldalt, amelynek segítségével egymásra találnak azok, akiknek hasonló az érdeklődésük, van egy ötletük és szívesen tennének is ezért. Csatlakozz, és TeddMegTe... az első lépést!

Támogass minket!


Részletes információk


Utolsó kommentek

Látogatók száma

Szerzők

PrinzenGarten

2010.10.22. 10:28 Leveskocka

Juli, Budapestről:

"PrinzenGarten

Berlinben a Hercegnők kertjében (http://prinzessinnengarten.net) járva arra gondoltam, hogy ha már van a világon egy hely a nagyvárosi hercegnőknek, pláne, hogy történetesen a kedvenc európai nagyvárosomban, akkor kellene egy hely a nagyvárosi hercegeknek is!! Kell egy Prinzengarten Budapesten, a szülővárosomban!!

Mi kell a megvalósításhoz:

Egy romos, elhanyagolt hely, ami az önkormányzatoknak csak nyűg, a városnak egy tájfolt. Ami valamikor talán volt valami de jelenleg csak reménykedve várja, hogy valaki fantáziát lásson benne – ilyen azt hiszem akad Budapesten

Emberek, akik szeretik a növényeket, virágokat – tehát csak jó emberek lehetnek – ilyenből is van Budapesten több mint egy millió

Egy közösségi portál, ami összefogja és koordinálja őket – ezt most megtaláltam: www.teddmegte.hu

KertÉszek és támogatók – ezek is lesznek, ahogy elolvassák a tervet és megnézik a képeket :)

Hm, már majdnem nekünk is van egy közösségi kertünk a fővárosunk közepén, ahol a legkülönbözőbb hagyományos zöldségfélék, gyógy-és fűszernövények és virágok ismerik a környékbeli lakókat, nekik nőnek. Fehéreknek és feketéknek, bankároknak, futároknak, tanároknak és diákoknak, görkorisoknak és kerekesszékeseknek, óvisoknak, nagyszülőknek…Mindenkinek, aki szereti művelni, locsolni, enni vagy csodálni őket..."

via e-mail

Kedves Juli! Köszönjük a leveled, meg is lepett, milyen jó ötleted támadt! Nagyon szeretnénk segíteni neked, mi is benne lennénk egy ilyen jó buliban! Hamarosan jelentkezünk! :)
 
Ha nektek is van ötletetek, írjátok meg nekünk a teddmegte.hu@gmail.com címen és támogassatok minket itt!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest közösség ötlet fiatalok kert kertépítés prinzengarten

A bejegyzés trackback címe:

https://teddmegte.blog.hu/api/trackback/id/tr192390445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása