teddmegte.hu

Célunk, hogy létrehozhassunk egy közösségi oldalt, amelynek segítségével egymásra találnak azok, akiknek hasonló az érdeklődésük, van egy ötletük és szívesen tennének is ezért. Csatlakozz, és TeddMegTe... az első lépést!

Támogass minket!


Részletes információk


Utolsó kommentek

Látogatók száma

Szerzők

Fordítói segítség kellene!

2010.09.21. 21:18 Leveskocka

„Sziasztok!

Én egy civil szervezetnél önkénteskedem és tudom milyen nehéz önkénteseket beszervezni, aktivizálni egy-egy ügy érdekében.

Most éppen egy angol nyelvű könyvet szeretnénk magyarra lefordítani és itthon kiadni. A kiadási jogokat sikerült megszereznünk, pénzt is nyertünk néhány ezer darab nyomtatásra, de sajnos a fordítás már nem fér bele a költségvetésbe.
 
Szóval jó lenne találni olyanokat, akik jól tudnak angolul és szívesen lefordítanának néhány oldalt. Szerintem biztosan sokan jelentkeznének, csak ahogy már írtam nehéz a szervezés. szerintem a teddmegte.hu oldal ilyesmire is jó lenne.
 
üdv!
 
Laci”
 
(via e-mail)
 
Kedves Laci! Nagyon örülünk, hogy írtál, ezt az oldalt pontosan azért akarjuk létrehozni, hogy minél többen legyenek aktívak, hisszük, hogy sokat segít, ha segítünk összehozni a hasonló érdeklődésű és gondolkodású embereket! Reméljük, neked is segítene a honlap!
 
Ha nektek is van ötletetek, írjátok meg nekünk a teddmegte.hu@gmail.com címen és támogassatok minket itt!

2 komment

Címkék: fordítás könyv segítség önkéntesség civil szervezet

A bejegyzés trackback címe:

https://teddmegte.blog.hu/api/trackback/id/tr752313512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucoka 2010.09.23. 11:02:39

Kedves Laci,

én szívesen segítenék a könyv lefordításában.

Luca

sillis 2010.11.18. 15:02:46

Helo milyen konyvrol lenne szo ? erdekelne !
süti beállítások módosítása