teddmegte.hu

Célunk, hogy létrehozhassunk egy közösségi oldalt, amelynek segítségével egymásra találnak azok, akiknek hasonló az érdeklődésük, van egy ötletük és szívesen tennének is ezért. Csatlakozz, és TeddMegTe... az első lépést!

Támogass minket!


Részletes információk


Utolsó kommentek

Látogatók száma

Szerzők

Gördeszka-pálya Vácon

2010.09.18. 00:25 Leveskocka

"Kedves Barátaim!

Én egy Vácon élő 47 éves édesanya vagyok, aki legkisebb, erősen kamaszodó fiának és jó pár sorstársának szeretne segíteni abban, hogy legyen egy hely városunkban, ahol szabadon hódolhatnának az erre a korosztályra jellemző sportoknak a műveléséhez. Konkrétan a "freestyle" deszkázásra, rollerezésre, biciklizésre gondoltam.

Két-három éve a város vezetése az itteni cement gyár támogatásával megígérte, hogy létesít egy ilyen sportra alkalmas helyet, pályát. Ezekből a reményteljes felajánlásokból ez év szeptemberében megvalósult egy nagyon klassz  streetball pálya! A gördeszkásoknak azonban még nincs megoldva a problémájuk. Ott deszkáznak, ahol tudnak, ahol éppen találnak a deszkázáshoz alkalmas "akadályokat", vagy maguk eszkábálnak össze közel sem biztonságos pályákat. Nos, ezek a "pályák" mind a város szívében vannak, műemlék jellegű környezetben vagy lakóövezetben.

Cseppet sem csodálom, hogy mindenhonnan kitiltják őket, hiszen a gördeszkázás nem nevezhető a legcsendesebb sportnak......! Nagyon jó lenne, ha egy erre alkalmas helyen  gyakorolhatnának gyerekeink, hiszen ez egy nagyon nehéz technikai sport, fejleszti a koncentrációjukat, mozgás koordinációjukat és nem utolsó sorban, kiváló edzés lehetőség! Sokkal jobb, mint pl. otthon ülni a számítógép előtt órák hosszat...........! Az országban elég sok városban található ilyen pálya és a fiam napokig lelkendezve mesél, ha  - nagy ritkán - eljutnak egy ilyen helyre.

Nagyon szívesen részt vennék olyan akcióban, ami segíteni előbbre jutni ennek a tervnek a megvalósulását!

Bea"

(via e-mail)

Kedves Bea! Köszönjük a leveled, reméljük, lesz lehetőségünk szervezett keretet nyújtani az ötletedhez, mi is szeretnénk, ha a helyzet megoldódna!

 
Ha nektek is van ötletetek, írjátok meg nekünk a teddmegte.hu@gmail.com címen és támogassatok minket itt!

Szólj hozzá!

Címkék: sport gyerekek ötlet fiatalok gördeszka pálya streetball freestyle vác édesanya teddmegte

A bejegyzés trackback címe:

https://teddmegte.blog.hu/api/trackback/id/tr682304485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása